3 σταρς που ήταν ήδη πλούσιοι πριν αποκτήσουν φήμη και δόξα

Σταρς που ήταν ευκατάστατοι και ζούσαν ήδη μια πολυτελή ζωή

Όσο κι αν χάρη στο επάγγελμά τους- είτε αυτό είναι η ηθοποιία ή το τραγούδι – έχουν καταφέρει να γεμίσουν με περισσότερα εκατομμύρια δολάρια το πορτοφόλι τους και η η φήμη τους να  ξεπερνά τα όρια της χώρας στην οποία ζουν, οι παρακάτω διάσημοι είχαν την τύχη να μεγαλώσουν σε ευκατάστατες οικογένειες, γνωρίζοντας πως είναι να ζεις μια πολυτελής ζωή.

Ariana Grande

Οι γονείς της Grande είχαν αρκετά καλές δουλειές, με αποτέλεσμα να μπορούν να υποστηρίξουν την καριέρα της κόρης τους. Ειδικότερα, η μητέρα της ήταν CEO της εταιρείας Hose-McCann Communications, ενώ ο πατέρας της είναι ιδιοκτήτης γραφιστικής εταιρείας στη Φλόριντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διασυνδέσεις των γονιών της τη βοήθησαν στην αρχή της καριέρας της, κλείνοντας δουλειές σε κρουαζιερόπλοια και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο σε αθλητικά events.

Salma Hayek

Όσο κι αν γνωρίζουμε στο περίπου την τωρινή οικονομική της κατάσταση, δεδομένης της καριέρας της στο Hollywood, αλλά και του γάμου της με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του κολοσσού, Kering, François-Henri Pinault, εκείνο που αγνοούσαμε ήταν πως η Hayek ήταν ήδη πλούσια. Ειδικότερα, η Hayek μεγάλωσε στο Coatzacoalcos του Μεξικό, όπου ο πατέρας της ήταν στέλεχος στην πετρελαϊκή βιομηχανία, ενώ ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας βιομηχανικού εξοπλισμού. Μάλιστα, ο πατέρας της είχε δηλώσει πως όταν ήταν μικρή της είχε χαρίσει 3 τίγρεις, αφού τον είχε ικετεύσει γι’ αυτό.

Taylor Swift

Αν και η Taylor Swift δεν έχει πλέον ανάγκη κανέναν, με την περιουσία της να αγγίζει τα 80 εκατομμύρια δολάρια, στην αρχή της καριέρας της τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Όπως έχει γραφεί σε δημοσιεύματα, όταν η ίδια ηχογραφούσε τον πρώτο της δίσκο, ο πατέρας της που ήταν χρηματιστής στην Merrill Lynch, είχε αγοράσει το 3% των μετοχών της δισκογραφικής της εταιρείας για 300.000 δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία