Μάθε τα 5 μυστικά για να φτιάξεις την πιο επική κόκκινη σάλτσα-Ετοιμάσου να κολλήσεις θα απογειώσει τα μακαρόνια σου!

σαλτσα μπολονεζ,σαλτσα μπολονεζ caruso,σαλτσα μπολονεζ μποτρινι,σαλτσα μπολονεζ λουκακοσ,σαλτσα μπολονεζ barilla,σαλτσα μπολονεζ αυθεντικη

Δείτε τις 5 συμβουλές μας για να φτιάξετε μια νόστιμη σάλτσα Μπολονέζ στο σπίτι. Θα δείτε, είναι εύκολο! Όχι πια κονσερβοποιημένη σάλτσα Μπολονέζ. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να φτιάχνετε μια νόστιμη σάλτσα από τη Μπολώνια που αξίζει το τελευταίο σας ταξίδι στην Ιταλία. Η σάλτσα μπολονέζ δεν είναι πολύ περίπλοκη, αλλά….. υπάρχουν μερικά κόλπα για να μάθετε εάν θέλετε να φτιάξετε ένα ιδιαίτερα νόστιμο μπολονέζικο πιάτο ζυμαρικών . Δείτε πώς να το κάνετε:

1. Ανακατέψτε τα κρέατα
Η σάλτσα μπολονέζ είναι ακόμη πιο νόστιμη όταν ανακατεύετε διάφορα είδη κρέατος. Μπορείτε, επομένως, να προσθέσετε κρέας με κρέας και / ή λουκάνικο με το βόειο κρέας. Η σάλτσα σας θα είναι λεπτή και πολύ νόστιμη.

2. Προσθέστε λαχανικά
Η σάλτσα μπολονέζ είναι ακόμη πιο νόστιμη όταν παρασκευάζεται με καλή γέμιση λαχανικών. Μπορείτε, επομένως, να τηγανίσετε τα κρεμμύδια, τα καρότα, το σέλινο και τα μανιτάρια κομμένα σε μικρούς κανονικούς κύβους πριν προσθέσετε το κρέας και τη σάλτσα ντομάτας. Τα λαχανικά σας θα είναι καλά καραμελωμένα και η σάλτσα σας θα είναι απίστευτα νόστιμη.

3. Καραμελώστε τα λαχανικά και τα κρεμμύδια
Όταν ξεκινάτε τη συνταγή σας, θα πρέπει να τηγανίζετε τα κρεμμύδια και τα λαχανικά μαζί για περίπου δέκα λεπτά πριν προσθέσετε το κρέας και τις ντομάτες. Μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη ή σιρόπι σφενδάμου για εξτρά γεύση.

4. Χρησιμοποιήστε μια ποιοτική σάλτσα ντομάτας
Η σάλτσα ντομάτας είναι η βάση της Μπολονέζ. Θα συνδέσει τα λαχανικά και τα κρέατα μαζί για να σχηματίσουν ένα ομοιογενές σύνολο πλούσιο σε γεύσεις. Είναι επομένως σημαντικό να διαλέξετε μια καλής ποιότητας σάλτσα ντομάτας, κουλού και όχι πολτού. Για να είστε σίγουροι, επιλέξτε μια καλή μάρκα και ελέγξτε τη σύνθεση: πρέπει να είναι πλούσια σε ντομάτες και χαμηλή σε ζάχαρη.

5. Σιγοβράστε για μεγάλο χρονικό διάστημα
Δεν υπάρχει μυστικό, μια καλή σάλτσα από τη Μπολώνια είναι μια σάλτσα που σιγοβράζει αργά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν τα λαχανικά σας κόβονται, μαγειρεύονται, αναμιγνύονται με το κρέας και τη σάλτσα ντομάτας, καλύψτε το δοχείο με καπάκι και σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον μία ώρα και μισή έως δύο ώρες. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η σάλτσα Μπολονέζ είναι καλύτερη την επόμενη μέρα. Μπορεί, επομένως, να προετοιμαστεί εκ των προτέρων!