Connect with us

LIFE

Μάθε ποια πράγματα δεν πρέπει να συζητάς ποτέ με έναν άντρα!

Published

on

ζευγαρια,ζευγαρια gntm,ζευγαρια τσαμπιονσ λιγκ,ζευγαρια τσαμπιονσ λιγκ 2020,ζευγάρια champions league,ζευγαρια j2us,ζευγαρια με διαφορα ηλικιασ,ζευγαρια που αφησαν εποχη

Ποια θέματα προτιμούν οι άντρες να μην αναφέρουν στη συνομιλία τους με τις κυρίες; Το άρθρο παραθέτει απλούς κανόνες για την επικοινωνία με έναν άνδρα. Οι γυναίκες λατρεύουν πολύ τη συζήτηση. Ειδικά με τους άνδρες. Ωστόσο, εάν είναι απολύτως ειλικρινές, μερικές φορές είναι καλύτερα να σταματήσετε σε αυτό το όμορφο επάγγελμα…..

Πώς να καταλάβετε πότε είναι καλύτερο να χαμογελάσετε και να παραμείνετε σιωπηλοί για τις κυρίες; Ποια θέματα δεν πρέπει να συζητηθούν σε μια συνομιλία με ισχυρότερο σεχ; Οι ειδικοί αποφάσισαν να το συζητήσουν με άντρες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιο κοινές ιδέες.

Όμορφες κυρίες, τηρείτε μερικούς απλούς κανόνες και θα έχετε όλες τις πιθανότητες να γίνετε ένα τέλειο ζευγάρι . Θα σας βοηθήσουν να μην καταστρέψετε την καλή σας σχέση και να γίνετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Υπάρχουν οκτώ βασικοί κανόνες, εδώ είστε:

# 1. Μην μιλάτε για τους πρώην φίλους σας. Υπέροχα κορίτσια, απλώς πιστέψτε ότι για την ευημερία της οικογένειάς σας θα είναι πολύ καλύτερο εάν το θέμα για τους πρώην φίλους θα παραμείνει άγνωστο. Παρακαλώ, ας μην έχουμε οικείες λεπτομέρειες. Αν δεν σεβαστείτε τα προηγούμενα, τότε ένας άντρας μπορεί να έχει πολλές εύλογες ερωτήσεις ταυτόχρονα: “Γιατί τον χρονολογήσατε, αν είναι τόσο κακός; Θα πείτε το ίδιο για μένα αν χωριστούμε;” Ή ακόμη χειρότερα: “Ίσως ο πρώην φίλος είχε δίκιο που σε άφησε;”

Εάν αρχίσετε να λέτε για τον πρώην άντρα πολύ καλά πράγματα, μπορεί να προκαλέσει υποψία ότι εξακολουθείτε να το σκέφτεστε. Θυμηθείτε τι νιώθετε όταν ο φίλος σας αναφέρει τις πρώην φίλες του.

# 2. Μην προσπαθήσετε να είστε έξυπνοι, όταν δεν καταλαβαίνετε το θέμα. Μην συμπεριφέρεστε αλαζονικά στην επικοινωνία με τους άνδρες. Γενικά, μην θεωρείτε τον εαυτό σας καλύτερο ή πιο ενδιαφέρον από τους άλλους, ανεξάρτητα από το φύλο τους. Ιδιαίτερα κωμική εμφάνιση, όταν ένα κορίτσι δεν καταλαβαίνει πραγματικά κάτι, αλλά διαφωνεί για αυτό. Αυτή είναι μια σκόπιμα αποτυχημένη τακτική. Ακόμα οι άνδρες δεν τους αρέσει πολύ όταν μια κυρία προτρέπει να συζητήσει ένα θέμα στο οποίο ο ίδιος ο άνδρας δεν είναι πολύ δυνατός.

Ειδικά όταν ο άντρας κατέστησε σαφές ότι δεν πρέπει να το συζητήσουμε περαιτέρω, αλλά μια γυναίκα δεν σταματά και πιέζει. Ένας άντρας πρέπει να αισθάνεται καλά, και οι ίδιες οι κυρίες, χωρίς να το συνειδητοποιούν, μερικές φορές μπορούν να βάλουν τον φίλο σε μια αδέξια θέση. Παρεμπιπτόντως, στο ερώτημα μιας ενοχλητικής κατάστασης: μην ρωτάς τον άντρα πόσα κερδίζει. Ειδικά αν μια γυναίκα κερδίζει περισσότερα και με κάθε τρόπο θέλει να το τονίσει αυτό. Αυτή η πρόσθετη γνώση δεν θα βοηθήσει κανέναν, δεν θα σας επαινέσει για άλλη μια φορά, θα προκαλέσει σύγχυση μόνο στην ήδη εύθραυστη σχέση σας. Προσοχή, το ερώτημα: γιατί χρειάζεστε επιπλέον προβλήματα στη σχέση σας;

# 3. Μην είστε ενθουσιασμένοι με άλλους άντρες παρουσία του άνδρα σας. Όχι, το να θαυμάζεις τους άλλους άνδρες και τα ταλέντα τους είναι αρκετά φυσικό, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό επιδεικτικά στην επικοινωνία με τον άντρα σου. Ο σύντροφός σας θα αισθανθεί αμέσως ότι θαυμάζετε κάποιον περισσότερο από αυτόν και μπορεί ακόμη και να σκεφτεί ότι τον συγκρίνετε με κάποιον που δεν είναι υπέρ του. Σε κανέναν δεν αρέσει συγκρίσεις.

# 4. Η οικογένειά του είναι ταμπού. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μιλάτε αρνητικά για τους φίλους και τους στενούς ανθρώπους του, ειδικά για τη μητέρα του. Μην πείτε στον άντρα σας ότι όλοι οι φίλοι του είναι τρομερά βαρετοί. Είναι εξαιρετικά λεπτό να σχολιάζετε την εμφάνιση του συντρόφου σας, ειδικά αν νομίζετε ότι πρέπει να κάνει κάποιες αλλαγές. Θυμηθείτε πόσο επώδυνο αντιλαμβάνεστε την κριτική στη διεύθυνσή σας. Αυτό αφορά επίσης τα χόμπι του. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι απλώς χάνει χρόνο, να είστε σιωπηλοί.

# 5. Μην μιλάτε με υποδείξεις. Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν υποδείξεις. Επιπλέον, οι άνδρες δεν φοβούνται από την έλλειψη λογικής και σκοπιμότητας στη συζήτηση. Κάντε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Είναι σημαντικό να μιλήσετε για αυτό που θέλετε , όχι για αυτό που δεν θέλετε. Δημιουργήστε την ομιλία σας στη δημιουργία, όχι στην άρνηση.

# 6. Αφήστε λεπτομέρειες. Δεν χρειάζεται να πείτε στον άντρα πόσο συχνά κάνετε αποτρίχωση, κάνετε ένεση Botox ή συμβουλευτείτε έναν κοσμετολόγο. Θα πρέπει να αφήσετε θέματα υγείας και υγιεινής για πολύ ιδιωτικές συνομιλίες με τους φίλους σας. Όσο λιγότερο ξέρει τόσο καλύτερα κοιμάται.

# 7. Η δημόσια ταπείνωση είναι κακή . Οι άνδρες δεν τους αρέσει να γελούν ή να κοροϊδεύονται από τις γυναίκες τους στο δημόσιο χώρο. Γενικά, σε καμία περίπτωση. Οι άντρες αρέσουν στις γυναίκες που τους εκπροσωπούν δημόσια σαν βασιλιάδες, και δεν εκλέγονται χωρίς τη δική τους γνώμη. Οι άνδρες είναι πολύ εύθραυστα και ευάλωτα όντα.

# 8. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ. Να θυμάστε πάντα αυτό και να χαμογελάτε.

 

Trending

© 2010-2021 - All rights reserved - NEOBLOGS.GR