ΛΥΓΙΣΑΝ και τα σίδερα! Η Κατερίνα Στικούδη σκύβει και φοράει ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ στpιvγκάκι!

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία από τις πιο όμορφες και λαμπερές παρουσίες στην εγχώρια καλλιτεχνική σκηνή. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια τολμάει νέα ξεκινήματα και δηλώνει έτοιμη για όλα! Φέτος θα την βλέπουμε στην αγαπημένη εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks, όπου μάλιστα θα….

δούμε πολλά νέα και ενδιαφέροντα άτομα, όχι μόνο όσον αναφορά τις διαγωνιζόμενες, αλλά και στην κριτική επιτροπή. Τα άτομα που φυσικά θα τραβήξουν τα βλέμματα και την προσοχή, θα είναι η Έλενα Χριστοπούλου και η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει πολλές αναρτήσεις, που σίγουρα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, όσος καιρός και να περάσει!

Δείτε μία από αυτές και θα μας θυμηθείτε:

Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου