Βίκυ Λέανδρος: Έκπληκτη όταν εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου

Την Βίκυ Λεάνδρος υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια μίλησε για τις επιτυχίες της και την καριέρα της.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν όταν εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου για να μιλήσει για την καλλιτέχνιδα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κοντά σας. Επειδή είμαι κι εγώ μεταναστών, με το που κατεβαίναμε στην Ελλάδα αγοράζαμε τα LP και παίρναμε μαζί κασέτες. Ακούγαμε πολλά τραγούδια της Βίκυς. Εμένα το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν το Καζανόβα. Είναι ένα απόλυτα θηλυκό κομμάτι.

Ανταμωθήκαμε το 2013 για να πούμε μαζί το Apres Toi. Περάσαμε πολύ ωραία. Θυμάμαι όταν έφτασα στο χώρο είχα άγχος γιατί λέω Παναγία μου πως θα καταφέρω να τραγουδήσω με τη Βίκυ Λέανδρος. Ξαφνικά χάθηκαν τα ρούχα μου με ένα ταξί και δεν είχα τι να φορέσω. Βρέθηκα στη σκηνή και τα ξέχασα όλα. Έλεγα το πιστεύεις με ποιον τραγούδησες; Η Βίκυ είναι σπουδαία καλλιτέχνιδα και ζεστός, δοτικός άνθρωπος με ζεστασιά που σπανίζει» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.