Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου από κορωνοϊό

Στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, αλλά και σε εκείνη που έζησε η μητέρα του, η οποία διασωληνώθηκε για 16 μέρες, αναφέρθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο διάσημος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» της Κύπρου και απόσπασμά της προβλήθηκε στο Happy Day.

Όπως δήλωσε αρχικά, ο ίδιος για καλή του τύχη δεν ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τη μητέρα του.

«Παρόλο που κόλλησα, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από τον κορωνοϊό. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές όμως, γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν πολύ άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό της κι ο γαμπρός μου κι εμείς τη γλιτώσαμε», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητέρα του: «Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 ημέρες. Ουσιαστικά, περιμέναμε από μέρα σε μέρα ότι θα τη χάσουμε. Έγινε θαύμα όμως, κι αντέδρασε ο οργανισμός της. Και λέω θαύμα, γιατί σε παρόμοια κατάσταση, φεύγανε άνθρωποι 30 και 35 χρονών. Τότε που έγινε το θαύμα, συνειδητοποιήσαμε πόσο δύσκολη κατάσταση είναι. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου, ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε την αδερφή μου. Ζούσαμε έναν πανικό για το που θα οδηγήσει αυτή η ιστορία».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.