Τζεφ Μοντάνα: Ο Δημήτρης Λιγνάδης μου έπαιρνε ζελεδάκια από το περίπτερο (video)

Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τη συνέχιση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη όπου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον δεύτερο μηνυτή του καθώς και την προσωπική της εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζεφ Μοντάνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω γνωριστεί με αυτό το παιδί, είναι νέο παιδί ακόμα και δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα του. Δεν έχει την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν στην ηλικία του. Και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει στη θέση να καταθέσει για μια ιστορία στην οποία ένας ανώμαλος, διεστραμμένος μεσήλικας άνδρας παραβίασε τηξν ιδιωτικότητα του, το μέλλον και την ευτυχία του εξοργίζομαι».

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια. Μαζί με τον Ρουβά, μαζί με όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά έκανε και αυτό. Το οποίο και αυτό έχει μια επίπτωση στην ψυχολογία και την αποπλάνηση ενός ανηλίκο» συμπλήρωσε η Τζεφ Μοντάνα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.