Τρύφωνας Σαμαράς: Τσαντίστηκε η Ρούλα Κορομηλά και διακόψαμε τη συνεργασία μας

Στην εκπομπή «Status» του Astratv και τον Κωνσταντίνο Καμέα έδωσε συνέντευξη ο Τρύφωνας Σαμαράς. Όπως αναφέρει το zappit.gr, o γνωστός κομμωτής μίλησε μεταξύ άλλων για την παρεξήγηση που είχε υπάρξει πριν από αρκετά χρόνια με την Ρούλα Κορομηλά.

«Ήδη χτένιζα τη Ρούλα κι είχαμε πολύ καλή χημεία. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και της αρέσουν οι αλλαγές κι οι μεταμορφώσεις. Νομίζω ότι ήταν δικό μου το φταίξιμο γιατί μου είχαν κάνει πρόταση να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση στην πρεμιέρα του Star τότε κι εγώ θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα και της είπα Ρούλα μου εγώ πρέπει να πάω εκεί» ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Τσαντίστηκε η Ρούλα και διακόψαμε τη συνεργασία μας. Δεν την έχω χτενίσει ξανά από τότε. Τότε τη χτένιζα σε όλα» πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.