Τόνι Σφήνος: Το πραγματικό όνομά του & η υπερέκθεση που τον φόβισε

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε στην εκπομπή «Fishy» και τον οικοδεσπότη της Γιάννη Τσιμιτσέλη, ποιο είναι το πραγματικό του όνομα, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που τον κούρασε η υπερέκθεση στα media.

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να «κόψει» το όνομά του όσο βρισκόταν στην Αμερική, όπου εκεί ήταν γνωστός ως «Tony the Greek». Γυρνώντας στην Ελλάδα ήθελε να κάνει μια αλλαγή και έτσι από το πραγματικό του όνομα, Αντώνης Σφηνόπουλο, το μίκρυνε σε… Τόνι Σφήνος.

«Στην Αμερική επειδή τότε ήμουν ελληνόπουλο που έκανε χαβαλέ έλεγαν ‘ποιος είναι ο Tony;’. Ο Tony the Greek! Γυρνώντας εδώ το έκανα Τόνι Σφήνος» αποκάλυψε.

Για το υπερατλαντικό ταξίδι του ο Τόνι Σφίνος δήλωσε: «Έφυγα 15 χρονών, έκανα το ταξίδι στην Αμερική και έμεινα 30 χρόνια. Έφτασα στα Μάταλα για πρώτη φορά το 2011 και κάναμε μία συναυλία. Έγινε χαμός και έκτοτε συνεχίζω και είμαι στα Μάταλα. Θα ήθελα να ήμουν Ματαλιώτης, τα αγαπάω πολύ τα Μάταλα! Πάω κάθε χρόνο. Λόγω πανδημίας έχει κοπεί το φεστιβάλ, όμως θα συνεχιστεί».

Η υπερέκθεση που φόβισε τον Σφήνο

Ο Τόνι Σφήνος στη συνέντευξή του μίλησε και για την υπερ-προβολή στα media. «Με προβληματίζει όταν στενοχωριέμαι ή βαραίνω σαν άνθρωπος. Στην πανδημία προβληματίστηκα αρκετά. Νομίζω ότι ο Σφήνος είναι πλέον μία περσόνα cult» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ωραία η τηλεόραση, να σε δει ο κόσμος, αλλά μετά από τόσα χρόνια νομίζω φτάνει πια. Έκανα όπισθεν, μεσολάβησε η καραντίνα που ήταν ‘φρένο’ για πολύ κόσμο και έγινε η ανασυγκρότηση. Το ένιωσα, ότι κοίτα, είμαι στον κινηματογράφο, τώρα κάνουμε τηλεόραση, έπαιζαν διαφημίσεις… Άλλαζες το κανάλι και έλεγες ‘αμάν πια, δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο!’. Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου