Θανάσης Κουρλαμπάς: «Η απώλειά της με σημάδεψε όπως σημαδεύει κάθε άνθρωπο…»

O  αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς – τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – σε συνέντευξή του στο περιοδικό 7 Ημέρες TV μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του και το γεγονός ότι έπρεπε άμεσα να διαχειριστεί μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Εμείς, σας μεταφέρουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε στην οποία μιλά για την απώλεια της γυναίκας που τον έφερε στον κόσμο. (Λάκης Γαβαλάς: «Έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από άνδρας τους & έχω φάει χυλόπιτα από άντρα»).

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχετε ζήσει σε δουλειά;

Όταν χρειάστηκε να δουλεύω ενώ συνέβαιναν πάρα πολύ δυσάρεστα πράγματα στην προσωπική μου ζωή.

Αναφέρεστε στο θάνατο της μητέρας σας που τη χάσατε κι έπρεπε το ίδιο βράδυ να παίξετε στην παράσταση;

Ναι, έχει ακουστεί πολλές φορές και κινδυνεύει να γίνει γραφικό… Ανέφερα κάποια στιγμή ότι την ημέρα που γινόταν η κηδεία της, εγώ το ίδιο βράδυ έπρεπε να παίξω στην παράσταση «Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς», διότι ήταν sold out. Είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς μας, η οποία είναι ευλογημένη αλλά και σκληρή πολλές φορές.

Μπορέσατε να το διαχειριστείτε αυτό ψυχολογικά;

Έπρεπε, κι όταν κάτι πρέπει να γίνει, βρίσκεις τους τρόπους να γίνει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας σημάδεψε η απώλεια της μητέρας σας, δεδομένου ότι στην εφηβεία είχατε χάσει και τον πατέρα σας;

Με σημάδεψε όπως σημαδεύει κάθε άνθρωπο που χάνει εκείνον που τον έφερε στη ζωή. Το κενό που μένει είναι δυσαναπλήρωτο.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου