Σπύρος Πετρουλάκης: Σκότωσε έναν άνθρωπο μπροστά στα μάτια μας και στα παιδιά του (video)

Ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης, βρέθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη βεντέτα της οικογένειάς του και τη δολοφονία που έζησε μπροστά στα μάτια του.

«Από ότι λένε οι παλιοί, η οικογένειά μου ξεκίνησε να διαλύεται κι άλλαξε το επίθετό της. Λέγοντας Μανουσέληδες κι επειδή ασχολούνταν με την πέτρα γίναμε οι Πέτρηδες, οι Πετρούληδες κι οι Πετρουλάκηδες. Υπήρχε βεντέτα στην οικογένεια αλλά μιλάμε την εποχή του 1840. Όλα αυτά τα έζησα μεγάλος 23 χρονών» ανέφερε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

«Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας και σε ένα κακό γεγονός. Δολοφονία, το οποίο με συντάραξε. Σκότωσε έναν άνθρωπο μπροστά στα μάτια μας και μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Ήταν βεντέτα και ξεκίνησε από αντεκδίκηση» συμπλήρωσε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.