Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω αναπηρία, δεν είναι συνειδητό – Είμαι ανίκανος να κρατήσω το χρήμα»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τα χρήματα που έχει κερδίσει μέσω της δουλειάς του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής, μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με το χρήμα.

Συνειδητά δεν κρατήσατε τα χρήματα που βγάλατε αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση;

Μπα, έχω αναπηρία. Δεν είναι συνειδητό. Είμαι ανίκανος να κρατήσω το χρήμα. (γέλια)

Για 17 χρόνια κάνατε το πολύ επιτυχημένο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά». Σας λείπει;

Όχι ακόμη. Λείπει όμως στον κόσμο. Όταν με συναντούν στο δρόμο, μου λένε «ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το “Στην υγειά μας”». Δεν μου λείπει διότι ήταν πολλά τα χρόνια που ήταν στον αέρα και κουράστηκα μέσα μου. Σαν να τα είχα κάνει όλα και να έπρεπε να τα ξανακάνω. Να πω, δε, ότι ήταν ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε για μία σεζόν. Ασφαλώς και το αγάπησα στην πορεία, αλλά πάντα πατούσα σε δυο βάρκες, διότι εμένα δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Ηθοποιός είμαι.

Ας πάμε ακόμα πιο πίσω, στους «Απαράδεκτους». Ύστερα από 31 χρόνια έχουμε την αίσθηση ότι η σειρά γράφτηκε πριν από μια πενταετία.

Αυτό οφείλεται στις «κεραίες» της Δημητρούλας. Η Δημητρούλα γράφει αστεία, αλλά δεν είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Έχει κάτι κεραίες που συλλαμβάνουν το τι γίνεται γύρω της, το αφομοιώνει, το αποκωδικοποιεί και το ξανακωδικοποιεί. Είναι φορές που για 10 ημέρες πηγαίνει και συναντά νέους ανθρώπους.

Έχει ανάγκη να δει τι γίνεται στον κόσμο τους. Κάνει παρέα με 17χρονα παιδιά φίλων της. Όταν γνώρισε το γιο μου, έμαθε τα πάντα για τους ανθρώπους της ηλικίας του, μίλησε πολύ μαζί του και από τότε έχουν γίνει κολλητοί. Είναι φορές που ο γιος μου δεν παίρνει εμένα τηλέφωνο, αλλά τη Δήμητρα. Της αρέσει να βλέπει πώς λειτουργεί το πράγμα. Αυτό δίνει και τη -διαχρονικότητα σε ό,τι κάνει, είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο 7 Μέρες TV.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου