Σοκάρει η αποκάλυψη της Καινούργιου: “Ξεκίνησε να γδύνεται και να μας κυνηγάει” (video)

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό που έζησε στην τρυφερή ηλικία των 8 μόλις ετών, περιέγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Σοφίας Βόσσου, η οποία αποκάλυψε πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο, όταν ήταν 10 ετών, η παρουσιάστρια μίλησε για τη δική της εμπειρία.

Όπως περιέγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, «Super Κατερίνα» εκείνη και μία φίλη της είχαν δεχτεί επίθεση στην πιλοτή της πολυκατοικίας της φίλης της από έναν επιδειξία.

«Ήρθε ένας κύριος με μία καπαρντίνα και κρατούσε έναν φάκελο και μας ρωτούσε αν γνωρίζουμε πού υπάρχει τουαλέτα. Εμείς τότε του είπαμε όχι και χτυπήσαμε το κουδούνι, γιατί αρχίσαμε να φοβόμαστε. Εκείνος τότε, ξεκίνησε να γδύνεται και να μας κυνηγάει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως σαν παιδιά, δεν είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται και θεωρούσαν ότι είναι κλέφτης.

«Κάποια στιγμή γυρίζω και τον κοιτά και είχε γδυθεί και ήταν πάνω στην τζαμαρία κολλημένος. Πάθαμε σοκ κι εγώ και το κοριτσάκι. Νομίζαμε ότι ήθελε να μας κλέψει τα ποδήλατα, δεν καταλαβαίναμε», εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι γονείς τους προσπαθούσαν να μάθουν τι συνέβη, όπως ανέφερε στη συνέχεια, η παρουσιάστρια, αλλά τα δύο κορίτσια δυσκολεύτηκαν πολύ να τους πουν τις λεπτομέρειες.

«Προσπαθούσαν να μάθουν οι γονείς μας τι συνέβη. Μας ρωτούσαν αν μας πλησίασε και μας άγγιξε. Θυμάμαι ότι ήταν πολύ δύσκολο να το πούμε στους γονείς μας. Μετά ήρθε και η αστυνομία, τους πήραν τηλέφωνο, για να μην τύχει κάτι και σε αλλα παιδάκια. Θυμάμαι ότι η αστυνομία είχε έρθει στο σπίτι με έναν πολύ ευγενικό τρόπο, για να μη χρειαστεί να μας πάνε στο τμήμα», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.