Σκαρμούτσος: Με έδειραν στην κουζίνα και είπα “σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το κάνω ξανά”

Στην εκπομπή «Κυψέλη» ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης (29/3) ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο γνωστός σεφ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ένας Γάλλος σεφ τον χτύπησε μέσα σε κουζίνα, ενώ αναφέρθηκε και στη στιγμή που όταν δούλευε σερβιτόρος στο Λος Άντζελες, είχε κυνηγήσει έναν πελάτη του μαγαζιού για να τον δείρει.

«Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει “σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω”. Έχω φάει ξύλο γιατί έκανα τεράστιο λάθος, το οποίο στοίχισε στον σεφ και στην επιχείρηση. Αυτό συνέβη στο εξωτερικό από ένα Γάλλο σεφ. Τότε έσκυβες το κεφάλι και συνέχιζες, ήταν μέρος της ζωής μας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Όταν ήμουν σερβιτόρος στο Λος Άντζελες παίξανε τα νεύρα μου και μία μέρα κυνήγησα στο πάρκινγκ πελάτη για να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα. Δεν τον έδειρα γιατί με σταματήσανε, αλλά θα τον έδερνα. Το αφεντικό με κράτησε στο μαγαζί, αλλά με έβαλε στην κουζίνα να πλένω ταψιά».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.