Πρωτοφανές ξέσπασμα από πασίγνωστη παρουσιάστρια για την Κατερίνα Καινούργιου

Σε δηλώσεις – φωτιά που σίγουρα θα συζητηθούν προχώρησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, στον αέρα της εκπομπή της «ΌΛΑ ΕΔΩ», η οποία προβάλλεται διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν δίστασε να… εξαπολύσει πυρά για την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Κατερίνα Καινούργιου, την οποία -μεταξύ άλλων- αποκάλεσε «κακή παρουσιάστρια».

«Είναι κακή παρουσιάστρια»

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αναφερόμενη στην Κατερίνα Καινούργιου είπε πως «το ότι κάθεται στη θέση της παρουσιάστριας, που για εμένα είναι μια κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα, δείχνει ότι μόνο χαζή δεν είναι».

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει λόγο για «είλωτες» εξηγώντας πως «είμασταν μια μικρή ομάδα που δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στις τηλεοπτικές επιτυχίες που έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου όλα αυτά τα χρόνια είπε πως «η Καινούργιου έχει έναν Θέμη Μάλλη (σ.σ τον αρχισυντάκτη των εκπομπών της), ο οποίος αν αύριο δεν βρίσκεται στον χώρο δεν ξέρει αν θα βρει κάποιον άλλον να την φτιάχνει όπως την έφτιαξε».

«Έχει ομάδα δυνατή πάντα από πίσω της, που δουλεύουν σαν τους είλωτες και τελείωσε η ιστορία. Γιατί πρέπει τα πράγματα να τα λέμε με το όνομά τους» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Η επιτυχία για εμένα είναι στην αρχισυνταξία και την ομαδάρα» κατέληξε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Δείτε το βίντεο (από το 36ο λεπτό και μετά):

[ΠΗΓΗ]

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία