Όταν ο Μπιλ Κλίντον έφερε την ερωμένη του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με πτήση τσάρτερ στον Λευκό Οίκο

Όταν ακούς το όνομα του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον, δύο πράγματα σου έρχονται στο μυαλό. Το σκάνδαλο με την γραμματέα Μόνικα Λεβίνσκι και ο βομβαρδισμός της Σερβίας.

Μπερμπάντης άντρας αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής τον οποίο ένας άλλος Αμερικανός ηθοποιός, ο Τομ Σάιζμορ, τον εμπλέκει σε νέο ερωτικό σκάνδαλο με την Βρετανίδα ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ

Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι είχε κανονίσει συνάντηση του Προέδρου με την “καυτή” Βρετανίδα ηθοποιό Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, την εποχή που η Χίλαρι Κλίντον ήταν ακόμα -επισήμως- σύζυγος!

Η 57χρονη σήμερα Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ διαψεύδει κάθε σχετική φήμη και παρά το γεγονός ότι ο Σάιζμορ ελέγχεται για την αξιοπιστία του, πρόσφατα είχε μπει σε κλινική απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό μήνυμα στο οποίο ο ίδιος ο Κλίντον ακούγεται να του ζητά τον αριθμό του τηλεφώνου της Χάρλεϊ, με την οποία ο ηθοποιός είχε παλαιότερα ερωτικό δεσμό.

Το ηχητικό “ντοκουμέντο” δόθηκε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα “Radar Online”. Η πληροφορία της σχέσης του πρώην πλανητάρχη με τη Βρετανίδα ηθοποιό δεν διασταυρώνεται πάντως από πουθενά, πέρα βέβαια από τον ίδιο τον Σάιζμορ, που εμμένει στην εκδοχή του.

Σε tweet της, η πάλαι ποτέ σ@@οβόμβα του Χόλιγουντ και πρώην σύντροφος του Χιου Γκραντ, έγραψε: “Όλα αυτά είναι γελοιότητες. Εντελώς αναληθή. Η υπόθεση θα περάσει πλέον στα χέρια των δικηγόρων μου”.

Ο Σάιζμορ, ωστόσο, απτόητος επιμένει: ο Κλίντον ναύλωσε πτήση από το Λος Άντζελες, για να βρεθεί η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στο Λευκό Οίκο, όπου και πέρασε τέσσερις ημέρες.

Οι μόνες περιπτώσεις, κατά τις οποίες ο Μπιλ Κλίντον και η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ φωτογραφήθηκαν μαζί, ήταν το 2001, όταν βρέθηκαν μαζί σε ένα πάρτι στη Σάντα Μόνικα, και το 2005 σε ένα πάρτι μασκέ.

Το 2010 η Χάρλεϊ δήλωσε ότι θαυμάζει τους ισχυρούς άνδρες σαν τον Μπιλ Κλίντον, τον οποίο και ανέφερε σαν υπόδειγμα επιτυχημένου άντρα.

“Οι ισχυροί άντρες μπορούν να είναι sexy. Λατρεύω τον Κλίντον. Είναι πονηρός, αλλά όμορφος και έχει αισθησιακή φωνή”.

Αν τώρα ο θαυμασμός και η λατρεία έγινε και διανυκτέρευση στον Λευκό Οίκο, μάλλον μένει στη Δικαιοσύνη να το κρίνει…

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα