Ο Γιάννης Ζουγανέλης εξομολογείται για τη γνωριμία του με τον Σάκη Μπουλά (video)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά.

«Με τον Σάκη έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής. Βρεθήκαμε σε μία οντισιόν που έκανε ο αείμνηστος Μάνος Χαζτηδάκις. Από εκεί ήταν το πρώτο γέλιο κι η πρώτη αγάπη» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Χατζιδάκις ήθελε μουσικούς, τραγουδιστές για μια παράσταση. Εμένα με είχε διαλέξει και λέει έχουμε κλείσει ουσιαστικά. Υπάρχει ένας ακόμα που θέλει να σας δει. Πως είναι αυτός; Είναι ενδιαφέρον. Είναι εύσωμος με γένια αλλά δεν μας κάνει για το ρόλο. Έρχεται ο Σάκης μυώδης, ψηλός και με γένια και λέει το Αστέρι του βοριά εξαιρετικά. Λέει παίζω φλογέρα πίκολο και βγάζει από την τσέπη μία μικρή και παίζει. Είναι πολύ αστείο. Του είπα είστε εξαιρετικός αλλά δεν ταιριάζετε με το ρόλο. Φεύγω σφαίρα έξω κι έτσι γνωριστήκαμε. Είναι αστείο. Βίωμα» πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.