Ο “Γιαννάκης” από το “Ευτυχισμένοι μαζί” εργάζεται σαν διανομέας – Πώς είναι σήμερα; (video)

Ο Σάββας Σαλίπας μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.

Ο Γιαννάκης από το επιτυχημένο σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» μεγάλωσε και σήμερα σπουδάζει ναυτιλιακά ενώ παράλληλα εργάζεται σαν διανομέας.

Ειδικότερα, μιλώντας στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου, ο Σάββας Σαλίπας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δύο χρονών γράφτηκα σε ένα πρακτορείο και άρχισα να κάνω φωτογραφίσεις για περιοδικά και ερίπου στα 7 ήρθε το “Ευτυχισμένοι μαζί”. Κάποια στιγμή δεν ήθελα όμως να παίζω στην τηλεόραση γιατί ντρεπόμουν που έβγαινα έξω και μου μιλούσαν. Έχανα την παιδική μου ηλικία».

«Σπουδάζω ναυτιλιακά και αισθάνομαι πιο ασφαλής ότι θα έχω δουλειά στο μέλλον. Καλώς ή κακώς με την υποκριτική μία είσαι και μία δεν είσαι. Παράλληλα εργάζομαι σαν διανομέας και πηγαίνω σε ένα φροντιστήριο και βοηθάω» συμπλήρωσε επίσης ο Σάββας Σαλίπας στη μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.