Ντάνιελ Νούρκα: Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν ήρθαμε στην Ελλάδα

Ο Ντάνιελ Νούρκα βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως αναφέρει το zappit.gr, ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στους Συμπέθερους από τα Τίρανα, μίλησε για τη μετάβαση από την Αλβανία στην Ελλάδα με τους γονείς του κι αν δέχθηκαν κάποιου είδους ρατσισμό.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία κι όταν ήμουν πέντε χρονών ήρθαμε στο μαγευτικό Κιάτο Κορινθίας. Ήρθε πρώτα ο μπαμπάς και μετά η μαμά, εγώ κι η αδερφή μου. Θυμάμαι τη μετάβαση, έχω αναμνήσεις από πολύ μικρός» ανέφερε ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού, ευτυχώς ήμασταν τυχεροί. Ήξερα μόνο τη φράση τι είναι αυτό. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά κι έμαθα πολύ γρήγορα τη γλώσσα. Μέσα σε δύο μήνες μπορούσα να συνεννοηθώ» συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.