Νεκτάριος Σφυράκης: Ξίδι σε όσους τα βάζουν με την Άντζελα Δημητρίου

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την Άντζελα Δημητρίου.

 «Δεν παράτησα το τραγούδι. Είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ το τραγούδι. Όταν το ξεκινάς, δεν το αφήνεις. Εγώ θέλω να κάνω δουλειές που έχουν κάτι να πουν. Προσέχω πολύ πού εμφανίζομαι και, επειδή ασχολούμαι με τον ασφαλιστικό κλάδο, μπορώ να θέτω όρους πλέον στις δουλειές όπου πάω», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης παραδέχεται πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν.

«Φυσικά και θα έλεγα ναι σε μια τέτοια πρόταση. Η Άντζελα είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια, μια γυναίκα με μεγάλες σακούλες σουξέ και σε όσους έχουν κάτι αρνητικό να πουν προτείνω ξίδι. Όσοι τα βάζουν με την Άντζελα είτε είναι εκτός μουσικής πραγματικότητας είτε έχουν εμπάθεια. Όμως αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια για το ποια είναι η Άντζελα», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.