Λεωνίδας Κακούρης: Αυτές οι σκηνές τον ζορίζουν περισσότερο στις Άγριες Μέλισσες

Ο Λεωνίδας Κακούρης έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποιες σκηνές τον ζορίζουν περισσότερο στα γυρίσματα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, που, εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, ξεχωρίζει και για την αισθαντική φωνή του, διαβάζει παραμύθια για παιδιά, όπως την περίοδο της καραντίνας, για λογαριασμό του ΑΝΤ1, ενώ «ντύνει» με τη φωνή του πολλά διαφημιστικά. Ο ηθοποιός έχει έναν μοναδικό τρόπο να δίνει μια πιο ανθρώπινη διάσταση ακόμη και στους πιο σκληρούς χαρακτήρες. Πώς το καταφέρνει αυτό;

«Είναι απλό. Αυτοί βάζουν τη σκληρότητα κι εγώ τον άνθρωπο», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης, ενώ για το αν τον έχει κουράσει ο ρόλος του σκληρού Δούκα παραδέχεται πως «κάποιες φορές ναι, κυρίως όταν ασχολείται με τα οικονομικά. Πολλά λόγια».

Όπως αποκαλύπτει ο Λεωνίδας Κακούρης, τον ζορίζουν περισσότερο «οι σκηνές που έχουν κόσμο, όπως τραπεζώματα, δεξιώσεις και γάμοι, πράγμα που σημαίνει πολλές ώρες αναμονή».

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.