Κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες στα 17 της αλλά μετάνιωσε πικρά και «δεν θα το ευχόταν για κανέναν»

Το 2013 ήταν 17 ετών. Η 27χρονη σήμερα Τζέιν Πάρκ εκείνη τη χρονιά είχε κερδίσει 1 εκατομμύριο λίρες στη λοταρία του Euromillions και ταυτόχρονα έγινε η νεότερη νικήτρια της λοταρίας στη Βρετανία.

Πρόσφατα εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της διάσημης εκπομπής Dr. Phil, η οποία είχε τίτλο «Η κατάρα της λοταρίας», όπου δήλωσε ότι «δεν θα το ευχόταν για κανέναν» αυτό που πέρασε και πως «μακάρι να μην το είχα κερδίσει ποτέ».

Η 27χρονη, σήμερα, παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ νέα για να αντιμετωπίσει τους stalkers της, τις απειλές θανάτου και την αρνητική προσοχή των μέσων. Όπως υποστηρίζει, τα κέρδη της «κατέστρεψαν» τη ζωή, προτείνοντας να αυξηθεί το κατώτατο όριο ηλικίας για το λαχείο.

Η Τζέιν περιέγραψε ότι όταν κέρδισε, την προέτρεψαν να δημοσιοποιήσει τη νίκη της λόγω του νεαρού της ηλικίας. Ο Dr Phil την ρώτησε πώς διαχειρίστηκε τα χρήματα σε τόσο μικρή ηλικία, με την νεαρή να παραδέχεται ότι αρχικά «τα έχασε για λίγο».

«Ξέσπασα γιατί δεν ήξερα ποτέ την αξία ενός εκατομμυρίου λιρών, δεν είχα δει ποτέ τόσα χρήματα. Δεν ήξερα ποτέ κανέναν με τόσα χρήματα, οπότε κατά κάποιο τρόπο τα σπατάλησα σε πράγματα που πάντα ήθελα» είπε.

Το σκοτεινά σημεία

Η συζήτηση, στη συνέχεια, στράφηκε σε ένα πιο σκοτεινό σημείο και όσα δύσκολα είχε να αντιμετωπίσει μετά τη νίκη της. «Είχες stalkers, απειλές θανάτου, ανθρώπους που κρύβονταν σε θάμνους και σχολίαζαν ό,τι έκανες, κάτι που όταν είσαι 17 ετών σε ενοχλεί», ανέφερε ο Dr Phil.

Τότε, η Τζέιν αποκρίθηκε: «Μακάρι να μην το είχα κερδίσει ποτέ, δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν». Ακόμα, η Τζέιν περιέγραψε τον εαυτό της ως μια «νεαρή αφελή 17χρονη».

Η 27χρονη ανέφερε ότι προχώρησε σε αισθητική χειρουργική επέμβαση, συμπεριλαμβανομένης της πλαστικής στήθους και της ανόρθωσης οπισθίων, κάτι που δεν θα έκανε ποτέ αν δεν είχε κερδίσει τα χρήματα.

«Έκανα μια επέμβαση σε μια άλλη χώρα και όταν επέστρεψα κατέληξα με σήψη, που είναι κάτι σαν δηλητηρίαση του αίματος» αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι έμεινε ένα μήνα στο νοσοκομείο για να αναρρώσει.

«Η κατάρα του λαχείου»

Η 27χρονη παραδέχθηκε, επίσης: «Δεν μετανιώνω και για τα χρήματα που ξόδεψα, το μόνο που μετανιώνω είναι ότι το έκανα τόσο δημόσια».

Ο Dr Phil ρώτησε την Τζέιν τι σκέφτεται για την έννοια «η κατάρα του λαχείου» και εκείνη απάντησε: «Είναι ένα πολύ σκοτεινό παραμύθι για το οποίο θεωρώ ότι κανείς δεν σε προειδοποιεί πραγματικά».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία