Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά για τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή – “Γράφουν ότι είναι πρώην της Ηλιάκη”

Σε ένα ξέσπασμα για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή προχώρησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, με αφορμή της δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη η οποία απάντησε στις φήμες που ήθελαν τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου να περνά κρίση, μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ίδια διαβάζοντας μερικούς μόνο τίτλους.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στον νέο σύντροφο που της χρεώνουν για τον οποίο γράφεται ότι είναι πρώην της Μαρίας Ηλιάκη, κάτι που η ίδια χαρακτήρισε “αθλιότητα” και ζήτησε από όλους να δείξουν λίγο σεβασμό κυρίως για τις οικογένειες αυτών των προσώπων.

«Είμαι κάθε εβδομάδα σε ένα περιοδικό που περνάω και το βλέπω… Χθες μάλιστα, επειδή πάλι γράψανε κάτι, αλλά χθες χάζευα τα εξώφυλλα τι γράφανε για μένα για την προηγούμενη σχέση μου… «Όχι στην Καινούργιου από τα αδέρφια του εφοπλιστή», «Έξω από το ρεβεγιόν, στην black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή», «Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος», «Πως η Καινούργιου έχασε το μωρό της», δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς… «Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική»…

Θέλω να πω, ότι η αθλιότητα πολλών… Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο. Λίγο υπάρχει και ένα όριο. Όχι για μένα προσωπικά αλλά για την οικογένειά μου και τον άλλο άνθρωπο.

Δηλαδή τώρα, είναι ένα παιδί που… Δε γράφουν ούτε το όνομά του, δεν αναφέρουν τίποτα για εκείνον αλλά λένε ότι είναι πρώην της Ηλιάκη. Η Ηλιάκη η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί. Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει, αν ισχύει κάτι ή όχι. Όλα έχουν ένα όριο.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, θέλω να πω ότι περνά ο άλλος από ένα περίπτερο και στεναχωριέται, και εγώ και το άλλο το παιδί και η κοπέλα που έχει την οικογένειά της. Δε σέβονται τίποτα. Παρακαλώ λοιπόν πάρα πολύ – εμένα δε με νοιάζει για μένα πείτε – αλλά τα βλέπει η οικογένειά μου, τα βλέπει η άλλη η κοπέλα που έχει το παιδάκι και την οικογένειά της, τα βλέπει το άλλο το παιδί που έχει μια οικογένεια από πίσω. Αν έχω κάτι στη ζωή μου θα βγω να το πω εγώ η ίδια» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.