Καίτη Γαρμπή: Δεν έχω φορολογική εκκρεμότητα – Η υπόθεση έχει κλείσει

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα»

Δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας ανέφερε πως η Καίτη Γαρμπή καταδικάστηκε για υπόθεση φοροδιαφυγής της.

Η ίδια η τραγουδίστρια το βράδυ της Κυριακής διέψευσε το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για ψέματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Καίτη Γαρμπή, καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, αλλά το ποσό με τις προσαυξήσεις έφτασε το 1,7 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση «έτρεχε» εδώ και 8 χρόνια και η προσφυγή που έκανε η τραγουδίστρια στα δικαστήρια φαίνεται πως δεν απέδωσε καρπούς και έχασε κάθε ένδικο μέσο, με αποτέλεσμα να πρέπει να καταβάλει όλο το ποσό.

Η απάντησή της Καίτης Γαρμπή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας, σημείωσε πως όλα είναι ψέματα και συκοφαντίες.

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», πρόσθεσε στην ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου