Ιωάννα Μαλέσκου: Πολύ πριν γίνει διάσημη ΤΟΥΜΠΑΝΟ στο Instagram

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου. Το baby boom που έχει γίνει την τελευταία χρονιά στη showbiz έφερε και στην ίδια μία εγκυμοσύνη.

Η Λάουρα Νάργες, η Τζούλια Αλεξανδράτου,η Ιωάννα Τούνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μερικές από τις διάσημες της showbiz που έγιναν ή θα γίνουν μάνες τους τελευταίους μήνες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε τα ευχάριστα, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, στις 7 Ιανουαρίου και διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Ιωάννα Μαλέσκου

H Ιωάννα Μαλέσκου στο γυμναστήριο

Κατά το παρελθόν έκανε συστηματικά γυμναστική για να διατηρεί το σώμα της σε άριστη φυσική κατάσταση και κάποιες φορές το είχε παρακάνει!

Τώρα ζητάει από το σώμα της να θυμηθεί το πόσο το φρόντιζε.

Αγαπημένο μου σώμα, θυμήσου πόσο σε φρόντιζα και βοήθησε με και εσύ στο εξής που σε χρειάζομαι έγραψε η ξανθιά παρουσιάστρια και μας ευθέως μας ήρθαν στο μυαλό παλιές φωτογραφίες απο το instagram τότε που η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν τούμπανο.

Δείτε και εσείς:

maleskou2

maleskou3

maleskou4

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)