Η Ρένια Λουϊζίδου εξηγεί γιατί δεν θέλει το remake του “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” (video)

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο θρυλικό κωμικό σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» καθώς και την ακροφοβία της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει πέσει η ιδέα να γίνει remake του «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Δεν θα συμφωνούσα όμως να γίνει, ειδικά το συγκεκριμένο σίριαλ, γιατί βασικοί πυλώνες του είναι συνδεδεμένοι με την εποχή του 1997 με 2000 που παίχτηκε η σειρά».

«Η αλλοφροσύνη αυτοί του ανθρώπου… Είχε το παρατσούκλι Ακάλυπτος γιατί φέσωνε όλο τον ντουνιά και το 1997 ένα ρεμάλι που από την ασυναρτησία του ζει τη ζωάρα του και φεσώνει τον κόσμο μπορεί να είχε πλάκα. Τώρα όμως δεν γελάει κανένας, παιδιά, με αυτό» πρόσθεσε η Ρένια Λουιζίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

«Έχω ακροφοβία και λίγο από αγοραφοβία, με τον κορωνοϊό θα είμαι υποψήφια για αρρωστοφοβία», κατέληξε μιλώντας στο MEGA Καλημέρα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.