Η Ραμόνα Βλαντή «απασφάλισε»: «Είμαι μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω καλύτερα ελληνικά από την Δήμητρα Αλεξανδράκη»

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, και είπε… πολλά. Για την εξωτερική της εμφάνιση, δήλωσε: «Ποιος σύντροφος θα τολμήσει να μου πει να αλλάξω τα μαλλιά μου είμαι μια θεά! Τι να αλλάξω;»

Σε ερώτηση σχετικά με το My style rocks, απάντησε: «Λατρεύω το My style rocks, έχω μιλήσει αλλά ξέρω πως δεν έχει κλείσει τίποτα».

Η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε και σε πιθανή συνεργασία με την Μέγκι Ντρίο: «Τι να κάνει η Μέγκι Ντρίο στο My style rocks, ποιες γνώσεις έχει;».

«Δεν έχω κάτι με την Έλενα Χριστοπούλου, δεν κατάλαβε τις δηλώσεις μου, την θαυμάζω», ξεκαθάρισε η Ραμόνα Βλαντή. Καταλήγοντας, η Ραμόνα σχολίασε και τα ελληνικά πολλών μοντέλων: «Πολλές στην τηλεόραση έχουν ”κακοποιήσει” την ελληνική γλώσσα.

Δεν έχω το λεξιλογικό το απαραίτητο για να είμαι παρουσιάστρια. Νομίζω ότι δεν συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στο χώρο.

Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, νομίζω το λεξιλόγιο που κατέχω εγώ, εάν συγκρίνω με κάποιες Ελληνίδες που ξέρω, με μία Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω καλύτερα ελληνικά.

Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ξέρω 4 ξένες γλώσσες», σημείωσε η Ραμόνα Βλαντή.

Ο σχολιασμός για τα ελληνικά της Ραμόνα Βλαντή από την  Έλενα Χριστοπούλου

«Θέλω να δώσω μια γλυκιά συμβουλή στη Ραμόνα. Επειδή κάποια στιγμή είπε ότι δεν μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να κάνει τηλεόραση εδώ, γιατί δεν ξέρει καλά ελληνικά και δεν μιλάει καλά τη γλώσσα. Θέλω να πω ότι η γλώσσα μας βιάζεται από όλους μας καθημερινά ποικιλοτρόπως και στην τηλεόραση και όχι μόνο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί η Ραμόνα, την οποία συμπαθώ και εκτιμώ, να λέει κάτι για ένα άλλο κορίτσι, όταν κι εκείνης τα ελληνικά δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Αυτά τα λέει χρόνια η Ραμόνα, εγώ τη συμπαθώ και την εκτιμώ. Δεν μπορούμε να λέμε για άλλες γυναίκες τέτοια πράγματα, όταν κι εμείς δεν είμαστε..».

Αναφορικά με την ίδια τη Ραμόνα σαν προσωπικότητα, είπε: «Είναι εκρηκτική και με πολλή αγάπη της λέω ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για άλλες γυναίκες έτσι, με πολλή αγάπη».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου