Γιάννης Ζουγανέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: Είναι μία εύνοια για να ξεκαθαρίσει και να ξεβρωμίσει ο τόπος

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε δηλώσεις του στο Πρωινό, μίλησε για τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, διότι από τη μία πλευρά είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκπροσωπούσε τον χώρο, από την άλλη όμως συμπεριφέρθηκε κάπως που αν αποδειχτούν όλα αυτά που λέγονται ότι είναι αλήθεια, θα με λυπήσει πάρα πολύ. Εγώ είμαι κάθετος σε οτιδήποτε βίαιο υπάρχει σε στη ζωή και στην καθημερινότητά, λογικά όμως εδώ, πέφτουν τα φώτα πάνω σε ανθρώπους που έχει αγαπήσει ο κόσμος και έτσι είναι μία εύνοια για να ξεκαθαρίσει και να ξεβρωμίσει ο τόπος. Εύχομαι να γίνει μία σωστή δίκη και να αποδειχτούν τα πράγματα και να προχωρήσει η ζωή. Η ζωή είναι το παν» δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Είναι λογικό να είναι χάλια ψυχολογικά και να έχει χάσει κιλά, εγώ όμως εύχομαι να είναι δυνατός να αντιμετωπίσει αυτά που ο ίδιος προκάλεσε» πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.