Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ξεκαρδιστική εμπειρία του στον Όλυμπο με την Κατερίνα Γερονικολού (video)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και στο ταξίδι τους στον Όλυμπο.

Όπως είπε ο ηθοποιός, η Κατερίνα Γερονικολού μαζί με την υπόλοιπη παρέα τους ήθελαν να κάνουν ορειβασία στον Όλυμπο, ωστόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν αρνητικός. Τελικά, ο ηθοποιός πείστηκε και πήγε μαζί τους στην εκδρομή, ωστόσο δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ο ίδιος εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο όλα όσα τράβηξε μέχρι να καταφέρει να φτάσει στο καταφύγιο, με εκείνους να ξεσπούν σε γέλια. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως χρειάστηκαν οκτώ ώρες ανάβασης για να φτάσουν στο σημείο που ήθελαν και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε.

Δείτε το βίντεο:

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.