«Για να ξαναπάς Survivor πρέπει να είσαι ανώμαλος»

 

Ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Μας», για να σχολιάσει το Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι και πόσο επηρεάζει την ψυχολογία των παικτών, ενώ αναρωτήθηκε γιατί κάποιος να θέλει να περάσει τα ίδια για δεύτερη φορά.

«Κάτι που ίσως ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει είναι ότι το παιχνίδι αυτό είναι ψυχολογικό. Εμείς βλέπουμε δύο ώρες κυρίως τα αγωνίσματα.

Η διαβίωση είναι 20 ώρες την ημέρα σε μια καλύβα, να κοιτάζεις τον ουρανό, τη θάλασσα και να σκέφτεσαι τους δικούς σου ανθρώπους. Πρέπει να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο, έναν κολλητό να μιλάς» ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του ο Κώστας Κοκκινάκης σημείωσε: «Όταν δεν έχεις αυτό περνάει πολύ δύσκολα η μέρα. Θεωρώ λάθος που περσινοί παίκτες που έζησαν εκεί 6 μήνες να ξαναπάνε κατευθείαν να ζήσουν το ίδιο.

Είναι πολύ δύσκολο. Θεώρησαν ότι θα είναι στην ίδια ομάδα. Μην κοροϊδευόμαστε… για να ξαναπάς Survivor πρέπει να είσαι ανώμαλος. Την εμπειρία την έζησες, τελείωσε».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία