Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε όσα είπε, κρατάω τα καλά

Το σχόλιο που είχε κάνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας κι είχε χαρακτηρίσει τη συνεργασία μαζί της ως «τη χειρότερη που έχει κάνει ποτέ».

Η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί σήμερα στην εκπομπή «After Dark» και σε απόσπασμα που προβλήθηκε νωρίτερα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ακούγεται να μιλάει για την εκπομπή «Τι λέει;», που συμμετείχε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Όσο για τις δηλώσεις του, η Ελένη Τσολάκη ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά.

«Δεν έχω σχολιάσει ποτέ δηλώσεις, αφενός γιατί δεν μου αρέσει αυτός ο δημόσιος διάλογος και αφετέρου, γιατί με ανθρώπους που έχουμε μοιραστεί 5 πράγματα εκτιμώ τη διαπροσωπική μας σχέση. Κρατάω μόνο τα θετικά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφορικά με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, δήλωσε: «Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε αυτά που είπε ο Γρηγόρης. Δεν πρόκειται να πω “η χειρότερη συνεργασία”, θα πω “δεν ταίριαξα”. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει για χρόνια από τότε, μου έστειλε μόνο ένα μήνυμα, όταν ήμουν στο νοσοκομείο».

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.