Χρύσα Ρώπα για Πέτρο Φιλιππίδη: Αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη

Η Χρύσα Ρώπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, παραχωρώντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν για να τους ζητήσει συγγνώμη, καθώς η ίδια συνεργαζόταν μαζί τους εκείνη την περίοδο και δεν γνώριζε τι συνέβαινε.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπάρχουν λόγια… Κρίμα μωρέ, κρίμα. Όταν δούλευα με τον Πέτρο, ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο ατύχημα που είχε και έπεσε στη σκηνή, ήταν έναν μήνα στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό, δεν είχαμε και κοινούς φίλους. Το κους κους που κάνουμε δεν έχει σχέση με τις ζωές των άλλων.

Ήμουν στο Παρίσι και αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Καταρχάς ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες και αν εγώ το ήξερα, δεν θα ήμουν… Δεν είχα ιδέα, δεν το φανταζόμουν. Συγγνώμη γιατί όσοι δεν ήμασταν θύματα, μια χαρά βολευόμασταν», πρόσθεσε η Χρύσα Ρώπα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.