Χρίστος Αντωνιάδης: Μου δημιούργησαν εμπόδια μα δεν μπορώ το γλείψιμο, το σιχαίνομαι

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός λαϊκός ερμηνευτής μίλησε για την παύση που θέλησε να κάνει στην καλλιτεχνική του διαδρομή καθώς και τον έντονο ανταγωνισμό.

Για κάποια χρόνια επιλέξατε να σταματήσετε τις εμφανίσεις σας. Γιατί πήρατε αυτήν την απόφαση;

Από το 2004 και μετά, άρχισα να μην συμβαδίζω με την τότε μουσική επικαιρότητα. Παρ’ όλα αυτά, συνέχισα μέχρι το 2008, αλλά κάπου εκεί ούτε εγώ πέρναγα καλά, αλλά ούτε είχε και τόση μεγάλη επιτυχία αυτό που έκανα. Έτσι επειδή ήμουν μαθημένος διαφορετικά και είχα τη δυνατότητα να αποτραβηχτώ, προτίμησα να το κάνω από το να αναλώνομαι σε πράγματα που δεν μου ταιριάζουν. Αυτό κράτησε περίπου μια δεκαετία, ώσπου το 2016 άρχισε να με τρώει μέσα μου το να επιστρέψω και αφού πήγα σε δυο εκπομπές του Χαρδαβέλλα οι οποίες πήγαν πάρα πολύ καλά, αποφάσισα να επανέλθω μετά και από παροτρύνσεις άλλων ανθρώπων.

Έχετε βιώσει έντονο ανταγωνισμό από συναδέλφους σας;

Υπάρχουν άνθρωποι που μου δημιούργησαν εμπόδια. Ωστόσο, αυτό δυστυχώς συμβαίνει σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Είναι ανθρώπινες αδυναμίες. Καλό είναι να έχεις γερό στομάχι, να πιστεύεις πολύ στις δυνατότητές σου και να προχωράς. Το δικό μου θέμα είναι ότι δεν μπορώ το γλείψιμο. Το σιχαίνομαι. Ακόμα κι όταν προσπάθησα να είμαι πιο προσαρμοστικός, δεν μου βγήκε, γιατί τα μάτια μου λένε πάντα την αλήθεια. Όλα μου έχουν συμβεί και να μου κλείσουν μικρόφωνο και να έχουν θέμα με την μαρκίζα, αλλά προσπαθούσα να αντιδρώ με ψυχραιμία για να μην διαλυθεί το σχήμα. Δεν το πετύχαινα αυτό πάντα, καθώς υπήρξαν φορές που επέμεινα στα θέλω μου, με αποτέλεσμα άλλες φορές να βγω κερδισμένος κι άλλες να φάω τα μούτρα μου.

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.