Χάος με δυσαρεστημένο πελάτη που εισέβαλλε με το αυτοκίνητο του σε ξενοδοχείο

Χάος προκάλεσε στο λόμπι ξενοδοχείου δυσαρεστημένος πελάτης, όταν αποφάσισε να μπει σε αυτό με το αυτοκίνητό του. Λίγο πριν είχε έρθει σε διένεξη με τους υπαλλήλους για τον υπολογιστή του, ο οποίος είχε χαθεί.

Τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media δείχνουν ένα λευκό κάμπριο αυτοκίνητο να προσκρούει στην είσοδο του Central Hotel Της Σαγκάης, ύστερα κάνει όπισθεν και συνεχίσει την πορεία του μέσα στην αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

“Τρελάθηκε!”, ακούγονται να λένε οι πελάτες του ξενοδοχείου που έχουν μείνει άναυδοι, την ώρα που το αυτοκίνητο καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.

Το αυτοκίνητο ολοκλήρωσε την πορεία του καταλήγοντας σε άλλη πόρτα εξόδου του ξενοδοχείου, έχοντας όλα τα αλάρμ αναμμένα.

“Έχεις ιδέα τι έκανες;”, φώναζαν άνθρωποι που είδαν τη σκηνή, την ώρα που άλλοι προσπαθούσαν να βγάλουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο, ονόματι Τσεν. Αυτός πιστεύεται ότι είχε λογομαχήσει με υπαλλήλους του ξενοδοχείου μετά την εξαφάνιση του φορητού του υπολογιστή κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο ξενοδοχείο.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου δήλωσε στο AFP ότι ο υπολογιστής είχε κλαπεί και στη συνέχεια βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, διευκρίνισε η αστυνομία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, προσθέτοντας ότι ο οδηγός συνελήφθη εν αναμονή της διεξαγωγής έρευνας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία