«Αρπάχτηκε» ο Χρήστος Ζαμπούνης στο Πρωινό: «Διαβάστε και σεβαστείτε την ιστορία της χώρας»

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» βγήκε σήμερα ο Χρήστος Ζαμπούνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος κλήθηκε να μιλήσει για τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς είναι γνώστης των λεπτομερειών που έχουν να κάνει με την Βασιλεία ανά τον κόσμο.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης ξεκίνησε να μιλάει στην αρχή, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε για να μιλήσει ο ίδιος, με τον ίδιο να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη.

Χ.Ζ.: Αν μου επιτρέπετε να ολοκληρώσω μια σκέψη…

Γ.Λ.: Μα κάνεις κι εσύ ερωτήσεις. Άμα κάνεις ερωτήσεις, θα σου απαντήσω.

«Δεν κάνω πολιτική αποτίμηση, κάνω μια ιστορική αποτίμηση. Στην ιστορία δεν παίρνουμε μια σβήστρα και σβήνουμε και λέμε ότι 100 χρόνια που η Ελλάδα ήταν Βασίλειο, δεν υπάρχει, επειδή είναι ένα θέμα ταμπού», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Η παρέμβαση του Τάσου Τεργιάκη, σχετικά με το πώς ήρθε και το πώς έφυγε η συγκεκριμένη δυναστεία από την Ελλάδα, έκανε τον Χρήστο Ζαμπούνη να ανεβάσει τους τόνους: «Σας παρακαλώ λίγο, διαβάστε ιστορία. Θα μου πείτε τώρα για ξένους; Σας παρακαλώ, έχυσαν το αίμα τους. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε λίγο την ιστορία της χώρας. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα ανοίξει τι. Είναι μια στιγμή θλίψεως και πένθους».
Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία