Αποκαλυπτικές και πιπεράτες οι αποκαλύψεις της Μαρίας Σολωμού: «Είχα ταυτόχρονα 3-4 άνδρες…»

Πιπεράτες αποκαλύψεις έκανε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που έδωσε πριν απο λίγο καιρό και κατάφερε με αυτά που αποκάλυψε να προκαλέσει για μια ακόμα φορά σάλο

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αποφάσισε να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής της και έβγαλε στην φόρα τα άπλυτα της, αφού όπως θα διαβάσετε και εσείς σε αυτά που είπε η Μαρία Σολωμού δεν είναι και απο τις γυναίκες που τις λες και πιστές στις σχέσεις της.

Δεν τα λέμε εμείς, εκείνη τα αποκαλύπτει και μάλιστα λέει πράγματα που αν τα έλεγε κάποιος άλλος και ειδικά άντρας τα σχόλια θα ήταν αρνητικά.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού εκεί κοντά στην ηλικία των 20-25 είχε 3-4 άνδρες ταυτόχρονα την ίδια περίοδο, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως μεγαλώνοντας κατά περιόδους… την πιάνει πάλι!

«Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει, ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει.

Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ».

Η ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της, τράπερ Mente Fuerte λέγοντας: «Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση.

Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το sexy και το ερωτικό».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου