Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή, με την Άντζελα Γκερέκου να εξακολουθεί να βιώνει το πένθος της απώλειας του αγαπημένου συζύγου της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της, για πρώτη φορά χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο. Η Άντζελα Γκερέκου δέχτηκε ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, ωστόσο σίγουρα της στοίχισε που δεν είχε στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Άλλη μια γενέθλια μέρα με αγαπημένους ανθρώπους! Με τις ευχές και την αγάπη σας γεμίσατε και ομορφύνατε τη μέρα μου! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Με την αγάπη προχωράμε… Κι εσύ είσαι πάντα εδώ».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.