Αγγλος βιβλιοπώλης το τερμάτισε με το βιβλίο του Χάρι: Η χιουμοριστική διακόσμηση της βιτρίνας του

Το Swindon είναι μια επαρχιακή πόλη στον αγγλικό βορρά που φτάνει περίπου σε πληθυσμό τους 200 χιλιάδες κατοίκους. Σε αυτή υπάρχει ένα βιβλιοπωλείο, όπου ο βιβλιοπώλης μάλλον διακατέχεται από αυτό το φλεγματικο χιούμορ που διακρίνει τους Άγγλους.

Κι αυτό γιατί αποφάσισε να διακοσμήσει την βιτρίνα του μόνο με δυο τίτλους βιβλίων. Το περιβόητο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, το οποίο είναι ουσιαστικά μια επίθεση στη βασιλική (δική του) οικογένεια, και ένα best seller με τίτλο «Πώς να σκοτώσετε την οικογένειά σας».

Το tweet που έκανε ο βιβλιοπώλης ανεβάζοντας μαζί την φωτογραφία που τράβηξε από τη βιτρίνα του, έγινε αμέσως viral και συγκέντρωσε χιλιάδες αντικρουόμενα σχόλια.

Η αντίδραση του βιβλιοπώλη ήταν επίσης φλεγματική: «Έχει ενδιαφέρον σήμερα, πόσο διαφορετικά εξέλαβαν οι άνθρωποι αυτή την εικόνα. Άλλοι νόμισαν ότι υποστηρίζω τον Χάρι, άλλοι το αντίθετο. Στην πραγματικότητα, δεν μού κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη…»

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία