1,7 εκατομμύρια followers έμειναν κάγκελο με την Ιωάννα Μπέλλα και την πίσω όψη της

Η Ιωάννα Μπέλλα έχει περισσότερο από 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media και είναι μία influencer που πλέον έχει έδρα το Ντουμπάι!

Συνηθίζει να παίρνει μέρος σε διαφημιστικά για μονοκατοικίες και διαμερίσματα στα Αραβικά Εμιράτα και μάλιστα τα καταφέρνει με ιδιαίτερη επιτυχία!

Και πώς να μην έχει αφού έτσι και πετύχεις στο timeline σου την Ιωάννα Μπέλλα σε βίντεο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις και να το παρακολουθήσεις.

Ιωάννα Μπέλλα

Χάζεψε κόσμο η Ιωάννα Μπέλλα στο Ντουμπάι

Αν τώρα τύχει και έχεις και τα χρήματα, προβαίνεις και σε αγορά!

Πάντως μπορεί η Ιωάννα Μπέλλα να πουλάει σπίτια και να συμμετάσχει στη διαδικασία πώλησης από τη μεριά του μάρκετινγκ, η αλήθεια όμως είναι ότι μάλλον έχει κλείσει πολλά περισσότερα.

Πρόσφατα πόζαρε από ουρανοξύστη με θέα το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, μας έδειξε την εντυπωσιακή θέα αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό. Όλοι σταμάτησαν στα 185 εκατοστά του σώματος της που μαζί με τα ψηλά τακούνια φτάνει εύκολα τα δύο μέτρα.

Η θέα μαγευτική.

bella2

bella3

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα