ΚΟΛΑΣH: Η Μαρία Κορινθίου πετάει τα ρούχα της και μένει με…ΕΠΙΚΟ στnθος που προκαλεί…καύσωνα!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και παρόλο που ούτε ο Ιούνιος δεν έχει μπει ακόμα, τα πάντα λειτουργούν σε αυτούς τους ρυθμούς. Ίσως να φταίει η απότομη αύξηση της θερμοκρασίας ή το γεγονός ότι επανερχόμαστε σιγά σιγά και με υπευθυνότητα στην καθημερινότητά μας. Έτσι λοιπόν και η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης…….

αποφάσισαν να πάρουν την αγαπημένη τους κόρη, Ισμήνη και να αποδράσουν σε μια κυριακάτικη εκδρομή στη θάλασσα, προκειμένου να απολαύσουν το δροσερό τους μπάνιο, τον καυτό ήλιο και την ηρεμία της θάλασσας.

Η Μαρία λοιπόν φορώντας ένα από τα πιο όμορφα μαγιό, μας έκανε ακόμα μια φορά να αναπολήσουμε το πόσο αισθnσιακή μπορεί να γίνει αυτή η γυναίκα, χωρίς καν να το προσπαθήσει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

MARIA KORINTHIOU Collection 🌹 @mariakorinthioucollection _________________ #maria #mariakorinthiou #mariakorinthioucollection #actress #ss20 #mariasattitude #mariastyle #meditteranean #style #fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou) στις

Έτσι η όμορφη Μαρία μας δείχνει τα απίστευτα δώρα που της έχει χαρίσει η μητέρα φύση σε ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα στιγμιότυπά της, όπου ποζάρει στον φακό χωρίς ένα ίχνος ρετούς!

Απολαύστε!

Διαβάστε περισσότερα