ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ: Η Κατερίνα Δαλάκα πιο ΚΑYΤH από ποτέ σε έξοδο με…Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι! Πάθαμε σοκ!

Η νικήτρια του φετινού Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων και του ελληνικού κοινού. Το λιοντάρι, όπως την αποκαλούν, έχει χιλιάδες θαυμαστές και μάλιστα πολλοί από τους θαυμαστές και θαυμάστριες είναι σε μικρή ηλικία. Η Κατερίνα αποτελεί το πρώτυπό τους όπως αναφέρουν και μάλιστα…..

ανήκει στα είδωλα των νέων αυτής της γενιάς. Με λίγα λόγια έχει γράψει ιστορία στον αθλητισμό ήδη.

Το εξαιρετικό όμως σε αυτή την κοπέλα είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα που διαθέτει. Είναι απόλυτα πειθαρχημένη, πάντα προσηλωμένη στο στόχο της και ό,τι κι αν κάνει έχει πάθος και τόλμη. Αυτή λοιπόν είναι και η μυστική συνταγή της επιτυχίας της.

Χθες λοιπόν σε έξοδο με φίλους φωτογραφήθηκε και ήταν πιο σέξι από ποτέ!

Δείτε την:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου