ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ: Ο Δώρος Παναγίδης ΠΗΔΗΞΕ από…Τι έχει συμβεί; Ποια η κατάστασή του;

Ο Δώρος Παναγίδης ανήκε στους πιο εντυπωσιακούς και όμορφους παίκτες του Power of Love 1. Ήταν από τους αγαπημένους, καθώς παρότι ήταν κούκλος, με όλη τη σημασία της λέξης, δεν καβάλησε ποτέ κανένα καλάμι και πάντα οι αντιδράσεις του ήταν μετριασμένες. Ένας πολύ ώριμος χαρακτήρας, που δεν προκαλούσε εντάσεις και έλυνε…….

τα προβλήματά του με συζήτηση. Κατάγεται από την Κύπρο και είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ ασχολείται με το μόντελινγκ, με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.  Έχει γεννηθεί στις 2 Μαΐου και είναι 31 ετών.

Ο ίδιος τρελαίνεται να δοκιμάζει νέα πράγματα και του αρέσουν οι προκλήσεις. Χθες λοιπόν αποφάσισε να δοκιμάσει την νέα εμπειρία της ελεύθερης πτώσης, όπου σίγουρα θα του έμεινε χαραγμένη στην μνήμη. Γενικά φάνηκε ατάραχος και αρκετά ψύχραιμος, όπως πάντα!

Δείτε στιγμιότυπα:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου