Η πιο παράξενη χριστουγεννιάτικη παράδοση που η βασίλισσα επιμένει να συνεχίζει-Το ήξερες!

βασιλισσα ελισαβετ,βασιλισσα ελισαβετ παιδια,βασιλισσα ελισαβετ υψοσ,βασιλισσα ελισαβετ συζυγοσ,βασιλισσα ελισαβετ γαμοσ,βασιλισσα ελισαβετ α,βασιλισσα ελισαβετ νεα,βασιλισσα ελισαβετ β,βασιλισσα ελισαβετ αδερφια

Για τις διακοπές, κάθε οικογένεια έχει τις δικές της παραδόσεις, και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Αλλά έχει μια συνήθεια λίγο πιο ξένη από άλλες. Κάθε χρόνο, η Βασίλισσα της Αγγλίας γιορτάζει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της – καλά, ίσως όχι φέτος. Η πανδημία έχει συγκλονίσει….. τα πράγματα λίγο και οι παραδόσεις δεν θα διατηρηθούν. Για παράδειγμα, η Βασίλισσα δεν θα μοιράσει χριστουγεννιάτικα δώρα στο προσωπικό της φέτος .

Αλλά παραδοσιακά, η Βασιλική Οικογένεια συγκεντρώνει στην κατοικία τους στο Sandringham , Norfolk County για αυτήν την εορταστική περίοδο. Και όπως σε κάθε οικογένεια, ακολουθούν αρκετές παραδόσεις στο γράμμα . Ένα από αυτά είναι λίγο πιο εκπληκτικό από τα άλλα.

Ημέρα των Χριστουγέννων στο Sandringham
Την ημέρα των Χριστουγέννων, η Ελισάβετ ΙΙ ζητά από όλα τα μέλη της οικογένειας να σταθμίσουν πριν από το γεύμα , και πάλι μετά την έξοδο από το τραπέζι , σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον αρχισυντάκτη της Μεγαλειότητας, Ingrid Seward. Αυτή η αστεία παράδοση δεν συμβαίνει σε καμία κλίμακα , σε μια που ανήκε στον βασιλιά Έντουαρντ VII, ο οποίος κυβέρνησε τη Βρετανία στις αρχές του εικοστού αιώνα.

Ένα τελετουργικό οργανώθηκε από τον βασιλιά εκείνη την εποχή, ο οποίος ήθελε να λαμβάνει τις αποστολές σωστά. Αν οι καλεσμένοι του είχαν πάρει βάρος κατά τη διάρκεια του γεύματος, ήταν όλοι πιο χαρούμενοι. Αυτή η παράδοση συνεχίστηκε στη συνέχεια από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘.

Φέτος, η Βασιλική Οικογένεια θα διασκορπιστεί σε όλο τον κόσμο – ποιος θα συνεχίσει αυτή την παράδοση;