Η Δήμητρα Βαμβακούση μας ΣΟΚΑΡΕΙ και προειδοποιεί «Μην το δοκιμάσετε…» Τι εννοεί η παίκτρια του Survivor;

Είναι γνωστό ότι το Survivor είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία, που σου προσφέρει πολλά πράγματα, τα οποία κουβαλάς μέσα σου για όλη σου τη ζωή. Είναι στιγμές που έχεις βιώσει, δυσκολίες, κακουχίες που σου μένουν χαραγμένες στην μνήμη και στην καρδιά. Οι εικόνες, τα καινούρια τοπία,………..

οι ατέλειωτες παραλίες, αλλά και οι κακοκαιρίες, το κρύο, τα έντομα και η εξάντληση συντελούν σε όλο αυτό που ονομάζουμε επιβίωση, δηλαδή ο ορισμός του Survivor.

Η μικρή της ελληνικής ομάδας, η Δήμητρα Βαμβακούση, έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της, με αποτέλεσμα το Survivor να μην την πτοήσει, ούτε να τη λυγίσει. Έφτασε μέχρι τον τελικό και τα έδωσε όλα.

Δείτε την ανάρτησή της όπου ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της στο παιχνίδι.

Κυρίως όμως προσέξτε το σχόλιο που έχει γράψει:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου