Η μπανάνα είναι το θαυματουργό φρούτο-Δες τι μπορεί να κάνει στο σώμα σου…Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!

μπανανες,μπανανες φρουτα,διαιτα με μπανανες,διαιτα με μπανανες κ γαλα,η διαιτα με μπανανες,διαιτα με μπανανες και γιαουρτι,χημικη διαιτα με μπανανες και γαλα,διαιτα με μπανανες και γιαουρτια

Τρώμε σχεδόν κάθε μέρα, αλλά γνωρίζουμε πραγματικά τα οφέλη μιας μπανάνας στο σώμα μας; Και τι συμβαίνει όταν τα τρώμε καθημερινά; Οι μπανάνες είναι υπέροχοι καρποί για την υγεία μας. Όσοι πάσχουν από καούρα θα χαρούν να γνωρίζουν ότι είναι ένα φυσικό αντι-οξύ. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα μόνα τρόφιμα που μπορούμε να…. αφομοιώσουμε όταν υποφέρουμε από έλκος στομάχου. Οι μπανάνες είναι φρούτα πλούσια σε φυτικές ίνες και βοηθούν στην τουαλέτα εάν έχετε δυσκοιλιότητα. Εν ολίγοις, είναι γεμάτα πλεονεκτήματα για το πεπτικό σύστημα.

Αυτό το φρούτο έχει επίσης οφέλη για την καρδιά. Χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και πλούσιο σε κάλιο, οι μπανάνες βοηθούν στην πρόληψη καρδιακών προβλημάτων. Το κάλιο βοηθά στην καταπολέμηση των μυϊκών κραμπών. Γι ‘αυτό το λόγο είναι ένα εξαιρετικό σνακ πριν ή μετά τον αθλητισμό.

Η αναιμία είναι ένα πρόβλημα υγείας που χαρακτηρίζεται από έλλειψη ερυθρών αιμοσφαιρίων. Ο σίδηρος στις μπανάνες επιτρέπει τη διέγερση της παραγωγής αυτών των κυττάρων. Αυτό το φρούτο είναι επίσης γνωστό ότι είναι αντικαταθλιπτικό. Το συστατικό της βιταμίνης Β ηρεμεί και μας βοηθά να χαλαρώσουμε.

Τέλος, η κατανάλωση μπανάνας μειώνει τη θερμοκρασία του σώματος, η οποία είναι χρήσιμη για παράδειγμα όταν έχουμε πυρετό. Και τα καλά νέα είναι ότι είναι ένα υπέροχο φρούτο που είναι διαθέσιμο όλο το χρόνο. Δες το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις τι εννοούμε!