Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης έχουν επέτειο! Λιώσαμε με το κοινό τους μήνυμα!

Η Αγγελική Δαλιάνη έγινε γνωστή στο κοινό από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγαπημένη σειρά “Μαρία η Άσχημη”, όπου έμελλε να είναι ένας μοιραίος ρόλος, καθώς όχι μόνο εκτόξευσε την καριέρα της και την αναγνωρισιμότητα, αλλά και γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τον οποίο πριν από 10 χρόνια παντρεύτηκε.

Έτσι λοιπόν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη κλείνουν 10 χρόνια έγγαμου βίου και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Έχουν δύο υπέροχα παιδιά και παρόλα τα σκαμπανεβάσματα που όλες οι σχέσεις έχουν βιώσει, εκείνοι με όπλο την αγάπη τους τα έχουν νικήσει.

Δείτε τα λόγια τους που μας έκαναν να λιώσουμε:

«[ 12.9.2009 ~ 12.9.2019 ]
10 years of marriage
16 years of relationship
2 wonderful kids ????
100 s fights & makeups
Countless memories
Endless adventure
..and the best is yet to come❤️»

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου