Οι κανόνες του color blocking και 5 σύνολα με συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις

Και αυτή τη σεζόν τα χρώματα θα κάνουν το δικό τους παιχνίδι και οι δρόμοι της πόλης θα γεμίσουν αντιθέσεις που κάνουν τη διαφορά. Aν αγαπάς τα χρώματα αλλά αναρωτιέσαι πως θα τα εντάξεις στο ντύσιμο σου, η τάση του color blocking θα δουλέψει για σένα, προκειμένου να μη νιώθεις σαν να βγήκες από αποκριάτικο πάρτι.

Οι κανόνες του color blocking

Οι βασικοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις, λοιπόν, είναι πως για να δημιουργήσεις ένα colourblocked look, πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τρία διαφορετικά χρώματα στο outfit σου, με εξαίρεση φυσικά το λευκό και το μαύρο.

Για αρχή, μπορείς να δοκιμάσεις τα χρώματα που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο στον τροχό των χρωμάτων για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είσαι αρκετά τολμηρή και έτοιμη να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, τη φετινή σεζόν δοκίμασε να συνδυάσεις neon με γήινα χρώματα και παστέλ με βασικά χρώματα όπως κόκκινο, πράσινο και μπλε, προκειμένου να δημιουργήσεις εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

Για να σε βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο, δημιουργήσαμε πέντε διαφορετικά σύνολα με οικονομικά κομμάτια της αγοράς και τους πιο sos χρωματικούς συνδυασμούς αυτή τη στιγμή, όπως το μοβ με το κίτρινο που δένουν υπερβολικά δημιουργώντας μία πολύ κομψή αντίθεση, το φούξια μαζί με το κόκκινο και το μπορντώ, το κλασσικό και αγαπημένο ροζ με μπλε συνδυασμένα με το αναπάντεχο κίτρινο.

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια