Τρελό γέλιο – Η καλύτερη GNTM στιγμή της Βάνιας! Πραγματικά τις ξεφτίλισε!

Η Βάνια βούτηξε και φωτογραφήθηκε σαν μια άλλη παίκτρια του GNTM στο πλατό όμως της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Τέτοιο γέλιο είχαμε πολύ καιρό να ρίξουμε και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε αφού η αγαπημένη συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου….

έδειξε το ταλέντο για ακόμα μια φορά. Η Βάνια έδειξε σε όλο τον κόσμο πως μπορεί να γίνει μια υποβρύχια φωτογράφηση και πραγματικά ήταν όλα τα λεφτά.

Εμείς αγαπάμε Βάνια και πραγματικά πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη σε όλα με μεγάλη διαφορά αφού τόσο η ιδέα  όσο και η εκτέλεση της στην επική φωτογράφιση ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ!

Βάνια

Άξιος φωτογράφος ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος με τις οδηγίες που έδινε στο μοντέλο και τις εκπληκτικές του ατάκες μας έριξε στα πατώματα από το γέλιο

Δείτε το βίντεο και σας ευχόμαστε να μην σας μείνει άντερο

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία