ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Άναψε μέχρι και ο παπαγάλος! Πολύ γέλιο

Ήταν ένας άντρας που θα έφευγε για επαγγελματικό ταξίδι , αλλά για να πάει ταξίδι ήθελε να βρει πρώτα κάτι για να παρακολουθεί τη γυναίκα του . Σκέφτηκε λοιπόν να αγοράσει ένα παπαγάλο . Πάει σ` ένα μαγαζί με ζώα βλέπει έναν και του λέει : – Θα ήθελα ένα παπαγάλο . Του δείχνει έναν ο πωλητής .

– Πόσο έχει αυτός ; – 1.000.000 απαντάει ο πωλητής – Μπα είναι πολύ ακριβός για τη δουλειά που το θέλω , και φεύγει . Πάει σ` ένα άλλο μαγαζί βλέπει και εκεί έναν παπαγάλο . – Πόσο έχει αυτός ο παπαγάλος ; – 500.000 του απαντάει ο πωλητής . – Μπα είναι πολύ ακριβός για τη δουλειά που το θέλω . Χωρίς να απελπιστεί συνεχίζει , μπαίνει και σ` ένα άλλο μαγαζί και βλέπει και εκεί έναν παπαγάλο . – Πόσο έχει αυτός ο παπαγάλος ; – 10.000 απαντάει ο πωλητής . – Και γιατί είναι τόσο φτηνός ; – γιατί έχει ένα μειονέκτημα . Δεν έχει πόδια και στηρίζεται στα αρχίδια του . – Δεν πειράζει για τη δουλειά που το θέλω εγώ δεν χρειάζεται να έχει πόδια μόνο να μιλάει . Μιλάει ; – Ναι λέει και είναι και πανέξυπνος . Παίρνει λοιπόν ο κύριος τον παπαγάλο , τον πάει σπίτι του και τον βάζει στο σαλόνι και του λέει : – Όταν θα γυρίσω θα μου πεις τι έκανε η γυναίκα μου όσο έλειπα . Φεύγει λοιπόν για το ταξίδι του . Μετά από λίγες μέρες που γυρνάει , ρωτά τον παπαγάλο : – Για πες μου τι έγινε και τι έκανε η γυναίκα μου όσο έλειπα ; – Αντρας μελαχρινός μπήκε μέσα στο σπίτι . – Ναι και μετά και μετά . – Αντρας γυναίκα σου σαλόνι κάθισαν . – Ναι και μετά και μετά . – Μετά φιλάκια έδιναν ! – Μετά ; – Μετά ρούχα έβγαζαν ! – Μετά ; – Κρεβατοκάμαρα πήγαν ! – Μετά ( εκνευρισμένος πια ) . – Μετά μου σηκώθηκε και έπεσα .

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.