ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το τουρνουά τένις και το μέντιουμ. Τρελό γέλιο

Ένας κύριος προχωρημένης ηλικίας αφήνει τη δουλειά του για να ασχοληθεί με το αγαπημένο του σπορ: το τένις. Παίζει συνεχώς, από το πρωί ως το βράδυ, γράφεται σε όλους τους συλλόγους και συμμετέχει σε όλα τα τουρνουά νικώντας ακόμα και παίκτες πολύ νεότερούς του. Κάποια μέρα συναντά στο κλαμπ ένα διάσημο μέντιουμ και αποφασίζει να ρωτήσει τι θα συναντήσει στην άλλη μεριά και, κυρίως να θα μπορεί και εκεί να παίζει τένις.

Πηγαίνει λοιπόν και ρωτάει: “Σας παρακαλώ, ελάτε, αν μπορείτε, σε επαφή με τα πνεύματα και πείτε μου: πώς περνάνε τον καιρό τους στην άλλη μεριά;” Το μέντιουμ κλείνει τα μάτια και αυτοσυγκεντρώνεται: “Λοιπόν, σας έχω καλά νέα. Μου λένε ότι υπάρχουν πολλά γήπεδα του τένις”. “Τι ωραία! Αλλά ρωτήστε, είναι από πλαστικό ή από τσιμέντο;”

“Μου λένε ότι το υλικό είναι άγνωστο σ εμάς, είναι όμως εκπληκτικό γιατί έχει φοβερή ελαστικότητα”. Ο τενίστας κοντεύει να τρελαθεί απ’ τη χαρά του. “Σας παρακαλώ, ρωτήστε. οι μπάλες πώς είναι; Κίτρινες ή άσπρες;” “Οι μπάλες έχουν όλα τα χρώματα και οι άγγελοι κρατάνε το σκορ”.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παπαγάλος και το πετρέλαιο. Τρομερό γέλιο

“Ρωτήστε επίσης αν έχουν τουρνουά.” Εδώ το μέντιουμ σοβαρεύει και του λέει: “Λοιπόν σας έχω και καλά και άσχημα
νέα.” “Πείτε πρώτα τα καλά”. “Διοργανώνουν τουρνουά κάθε βδομάδα. Καμιά φορά και πιο συχνά”.
“Μα αυτό είναι καταπληκτικό! Και ποια είναι τα άσχημα νέα;”

“Είστε γραμμένος στο τουρνουά του επόμενου Σαββάτου”.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.